Rijschool RY

Rijschool RY schakelt verder!
Als toekomstige verkeersdeelnemer nemen we je uiterst serieus. Het gaat in de eerste plaats om je veiligheid en rijplezier. Elk mens is echter uniek qua ervaring, kennis en kunde. Daarom worden de rijlessen afgestemd op jou als cursist. Wij willen ervoor zorgen dat je snel je rijbewijs haalt, maar ook dat het proces ernaartoe plezier in fijn verloopt.

Samen met jou zorgen we ervoor dat je goed, veilig en snel leert autorijden.

Hoogste versnelling richting je examen
Leren autorijden is best spannend. Daarom is het heel belangrijk dat je je tijdens de rijlessen op je gemak voelt. Bij Rijschool RY snappen we dat. Wij werken met een vaste instructeur, die je op een prettige en ontspannen manier het autorijden leert. Tijdens de rijlessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren je om vooruit te kijken en om goed te anticiperen. Goed omgaan met verschillende situaties in het verkeer is daar essentieel in. Bovendien oefenen we tijdens de lessen de CBR-routes die je moet rijden tijdens je examen. Alles bij elkaar zorgt voor een ultieme voorbereiding.

Zelfverzekerd je rijles rijden
Heb je slechte ervaringen in het verkeer of met rijlessen? Ben je paniekerig of heb je last van angstaanvallen? Bij Rijschool RY houden we daar rekening mee en passen we het tempo en lesmethode aan op jouw behoeften. Wij halen jou als leerling op en zetten je af op de plek die jij het liefst hebt! Optimale beleving en service voor de laagste prijs.

Jij als leerling kunt bij ons terecht voor (rijbewijs B) in Utrecht en omgeving!